loading...
آموزش هیانگ ای.تی.اف ایران
حسین سجده بازدید : 31 جمعه 21 شهریور 1393 نظرات (0)

 

گاهی پویایی با بیراهگی در هم آمیخته است. هنر رزمی بی گمان پدیده ای است پویا . هر سبکی از هنر رزمی زمانی آغاز میگردد، میپرورد ، میگسترد و زمانی به پیری و پختگی می رسد و برای اینکه نمیرد، باید پیشینه و پشتوانه داشته باشد؛ باید راستین باشد در شکل گیری آن باید آگاهی و اندیشه نقش داشته باشد.

اگر سبکی از هنر رزمی به شیوه ای پایور پدید امده باشد، گزندی به آن نمیرسد اما اگر آورده های آن از هنجار های شناخته شده هنر رزمی بر نیامده باشد، میتوان به آن گزند برساند و از طول عمر آن بکاهد و یادگرگونش کند.

تکوان- دو ورای پیچیدگی های فنی ، تلاش میکند نوعی زبان یگانه که برای همگان فهمیدنی باشد ارائه دهد تا سرشت     این سبک رزمی از گزند دستکاری های گروهی سود جو  که در طول تاریخ همواره در همه زمینه ها عادت داشته اند به زبان حقیقت دروغ بگویند و در امان بمانند.

هنر رزمی تکوان دو پیشینه عرفانی دارد و هرگز نباید آن را به سویه های غیر معرفتی ربط داد. پایستگی و ارزندگی        هر سبک را در توانایی اش برای تعالی و رشد استعداد های انسانی و فرا انسانی باید کاوید.

اگر دلبستگی هنر جوی امروز دیرپا نیستبه این دلیل است که عمق را نمیبیند ، درک ذات آموزش ها برایش گنگ است چون براستی ذات و عمقی در آموزه ها وجود ندارد

آموزه ها انقدر باید پیش برنده و پر بار باشند که هنر جوی نوگرا و کن طاقت به حال خود گذاشته نشود بلکه دلبسته گردد  و روند دگرگونی و دانستگی خود را به دانش حضوری ببیند.

دلبستگی و وفاداری، قراردادی نیست، بلکه به تائید سرشت است. اگر آموزه های به باز نمایاندن سرشت متعالی، کمک کند هنر جو هرگز باسبک تحت فعالیتش ، از هم گسسته وبی پیوند نمیشود. هنر رزمی تکوان دو هیانگ که با پشتوانه معرفت و پاکی ابداع گردیده است در بازگشت به هسته ها و جوهره های یگانه آگاهی و انسانیت(که شامل : تواضع، راستی، پشت کار، عزت نفس و روح تسخیر ناپذیر میباشد)روش هایی را ارائه میدهد تا هنر آموزان بتوانند در سازگاری باور های انسانی     و فرا انسانی در جریان رشد، موفق تر عمل کنند و نقش معرفت را در پیشرفت دانسته های رزمی خویش بطور مستقیم دریابند این روش ها به تجربه ثابت شده که موثر  و کار آمد است.

با امید به اینکه مجموعه علمی و عملی  و اموزشی این سایت بتواند در روند ارتقاء مربیان و هنر جویان تکوان دو هیانگ بسود و سامان باشد

 

                                                                                                         با آرزوی موفقیت و کامیابی

                                                                                           مسئول کمیته آموزش تکوان - دو هیانگ ایران

                                                                                                             استاد حسین سجده

حسین سجده بازدید : 59 سه شنبه 01 مهر 1393 نظرات (0)

 

مربیان افرادی هستند که اصلاح و تربیت افراد را بر عهده دارند و در تفهیم ارزشهای معنوی و روحیه ورزشکاری نقش بسزایی دارند. همچنین در صحنه های ورزشی شاگردان خود را از طریق فعالیت های حرکتی به مقصد تعلیم و تربیت راهنمایی میکنند این مهم زمانی به دست می اید که راهنمای انسان فردی سالم و با تقوا بوده و شرایط احراز این مسئولیت مهم را داشته باشد.

در این مسیر پرفراز و نشیب اگر مربی خود را به ویژگی ها و صفات مورد نیاز مسلح نماید در کار خود موفق خواهد شد . مربیان موفق به ورزشکاران خود کمک میکنند تا از تسلط یافتن بر مهارتهای تازه، رقابت با دیگران و داشتن احساس خوب نسبت به خود لذت ببرند. این مربیان نه تنها در فنون و مهارت های ورزشی مهارت کامل دارند بلکه میدانند چگونه این مهارت ها را به ورزشکار آموزش دهند. آنان همچنین مهارت های لازم جهت زندگی در اجتماع را به شاگردان خود می اموزند ، مربیان با پرورش عوامل جسمانی ، روانی واجتماعی شاگردان خود، به رشد همه جانبه آنان کمک نموده و ورزشکاران را به سوی کمال و شکوفایی استعداد ها  و بارورشدن هدایت میکنند.

واژه مربیگری اغلب دربرگیرنده مجموعه گسترده از فعالیت هایی است که برای کمک به یک فرد و رسیدن به هدفی مشخص انجام میگیرد در ورزش مربیگری به عنوان مجموعه فعالیتها و دستورالعملهای سازمان یافته ای توصیف شده است که به پیشرفت ، تکامل و موفقیت یک ورزشکار یا گروهی از ورزشکاران کمک میکند. به عنوان یک مری در سطح اولیه وظیفه مهم یک مربی، تفهیم ارزشهای معنوی و روحیه ورزشکاری است که خود به میزان درک و پایبندی مربی نسبت به بازی عادلانه ، دلایل حضور ورزشکاران در صحنه های ورزشی ، نگرش و دیدگاه های مختلف به امر مربیگری است.

ویژگی های یک مربی خوب:

مربیان افرادی هستند که قصد اصلاح و تربیت افراد را بر عهده دارند و در صحنه های ورزشی مربیان خود را از طریق فعالیت های حرکتی به مقصد تعلیم و تربیت راهنمایی میکنند یک مربی یا معلم خوب برای حسن انجام وظیفه انسانی و انسان ساز خود مقدماتی را لازم دارد که باسیتی پیوسته در کسب آنها باشد.

 

این ویژگی ها عبارت اند از:

1: داشتن شخصیت نافذ،بطوریکه شاگرد آن را بپذیرد، دوست بدارد و او را الگو قرار دهد. در این مورد میتوان به صداقت، صمیمیت، محبت، علاقه به شاگرد و رابطه خالص و بی غرض اشاره نمود.

2: داشتن قدرت تفهیم و انتقال صحیح و سریع مطالب

3: معلم و مربی بودن یعنی تعلیم با تربیت باشد . به طوریکه با نگاهها، حالات ، رفتار و شخصیت نافذ در شاگرد تاثیر گذارد

4: یک مربی خوب آن است که به گونه ای در روح افراد نفوذ کند که هدایت او فرد را به انجام کارهای مطلوب وادار نماید

5: از نظر اخلاقی و عمل به ارزشها ، فرد کاملی باشد

6: دارای علم و دانش مربوط به کار خود باشد، چرا که مربی ناآگاهاه فرد را دچار آسیبهای جسمانی و روانی میسازد که بعضا غیر قابل جبران است

7: مورد اطمینان و علاقه باشد  تا بتواند در تفراد تاثیر گذاشته و آنها را جذب کند

8: در کوره تجربیات پخته شده باشد و علم را در کنار عمل گذاشته تا با تکیه بر آن دوبال ترقی ، بتواند سازندگی را در امر تربیتی جاری کند

9: مربی باید مدارا و محبت داشته باشد. ولی نباید به مرحله تسلیم برسد.

10: مربی باید رهیافته و آگاه باشد

11: بلند همت، بردبار، صبور و خستگی ناپذیر باشد

12: دارای انطباق گفتار با عمل باشد

13: فروتن، متواضع، خیر خواه و دارای خلوص نیت باشد

14: دارای جاذبه و دافعه باشد و به خدا توکل نماید

15: رازدار، شجاع ، باگذشت و خطا پوش باشد و دارای مناعت و طبع  و فارغ از تعصب باشد

16: تعیین خط مشی نموده و آینده نگر و عاقبت اندیشی نماید

17: تصمیم گیری توام با آرامش و اندیشه

18: موفعیت شناسی و بهره گیری از فرصت ها

19: برنامه ریزی و تنظیم امور

20:مخاطب شناسی ( استعداد یابی)

21:استفاده درست و مناسب از افراد

22: توجه به ورزشکاران

23: برخورد مناسب با رسانه های جمعی

24: انگیزه دهنده

25: با اخلاق، منصف و منظم

26: ارتباط حصیح و موثر

27: مهارت در سازندگی

28: مطلع در مورد چگونگی کاربرد بدن

29: متعهد، مشتاق به کار بطور موثر

30: داشتن استراتژی

31: شوخ طبع

32: شناخت دقیق از ویژگی های فکری و روانی ورزشکاران

33: رفع موانعی که تاثیر پیام تربیتی را از بین برده و یا آنها را کاهش میدهد

34: بکارگیری روشها و عوامل موثر در نشر پیامهای تربیتی در جان مخاطبان و مراقبت مستمر و دائمی از آنها

35: فراهم نمودن محیطی بی خطر

36: طرح ریزی مناسب فعالیت ها

37: فراهم نمودن شرلیط تعادل در بین ورزشکاران

38: فراهم آوردن وسایل کافی

39: اخطار در خصوص خطر هایی که جرء لاینفک ورزش به حساب می آیند

40: نظارت نزدیک بر صحنه فعالیت ها

41: آگاهی از اقدامات فوری و کمک های اولیه

42: نگهداری از سوابق کافی

تاثیر مربی بر ورزشکار:

مربی و معلم بهترین سرمشق و مهمترین الگوی حرکتی و رفتاری شاگرد است. به گونه ای که دانش آموزان خردسال اکثرا تخت تاثیر فراوان معلمین و به ویژه مربیان تربیت بدنی خود قرار میگیرند و گاه حرکات و رفتارهای انها را تا اخر عمر الگوی خود قرار میدهند . به این ترتیب ورزشکاران نیز نسبت به ویژگیهای شخصیتی و رفتاری مربی خود نما و متظاهر یا انسانهایی گشاده طبع خواهند بود.

آگاهی علمی مربی:

عقیده بر آن است که هیچ چیز نمیتواند جایگزین دانش مربی در زمینه تکنیکها قوانین و مقررات و راهبرد های یک رشته ورزشی گردد. فقدان دانش در آموزش مهارت ها خطر آسیب و ناامیدی پس از شکستهای پیاپی را به دنبال دارد هرچه دانش مربی در زمینه آموزش مهارتهای پایه رشته ورزشی بیشتر باشد و هرچه بیشتر در باره تربیت صحیح این مهارت ها آگاهی وجود داشته باشد و از علوم مربوط به مربیگری اطلاعات زیادی داشته باشد ورزشکاران او بیشتر لذت میبرند و شان و احترام و اعتبار زیاد برای مربی تامین میشود . آگاهیهای مربیان از طریق تجارب شخصی استناد به مراجع و منابع ، استناد به منطق و استدلال جستجو و تحقیق از طریق روش علمی دانستن یا تحقیقات علمی به دست می آید

 

مربیان باستی در زمینه علوم زیر اطلاعات کافی داشته باشند:

1: فیزیولوژی ورزشی

2: آناتومی

3: یادگیری حرکتی

4: رشد و تکامل حرکتی

5: سنجش و اندازه گیری

6: بیومکانیک

7: حرکت شناسی

8: آسیب شناسی

درباره ما
Profile Pic
به نام خدا این وبلاگ در راستای آموزش هیانگ ای.تی.اف و متعلق به استاد حسین سجده میباشد. تلاش ما ارتقاع هرروزه خانوداه بزرگ هیانگ میباشد. هرگونه سوال و پیشنهاد وانتقاد را میتوانید در قسمت تماس با ما،در میان بگذارید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 8
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 4
  • آی پی دیروز : 11
  • بازدید امروز : 6
  • باردید دیروز : 10
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 16
  • بازدید ماه : 21
  • بازدید سال : 172
  • بازدید کلی : 3,416